Перейти до основного вмісту
Вітаємо Дрозд Вікторію з перемогою у конкурсі студентських наукових робіт

21 лютого 2024 року на факультеті математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Було заслухано 11 студентських наукових робіт, з них 1 робота з секції «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)», 2 роботи з секції «Методика навчання природничо-математичних дисциплін», 2 роботи з секції «Інженерія програмного забезпечення», 2 роботи з секції «Інформаційні системи і технології», 2 роботи з секції «Комп’ютерні науки», 1 робота з секції «Середня освіта (інформатика)» та 1 робота з секції «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Секція «Середня освіта (інформатика)»

Диплом І ступеня: Дрозд Вікторія Андріївна, студентка 508 групи, ОПП «Інформатика та інформаційні технології в освіті», керівниця – доцент Перун Г.М., тема роботи «Про методику викладання теми «Алгоритми і програми» у 5-6 класах НУШ»

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності