Перейти до основного вмісту
Вічна пам’ять доценту Блажевському Степану Георгійовичу

Колектив кафедри диференціальних рівнянь з глибоким сумом повідомляє, що 15 травня 2022 року на 59 році життя зупинилося серце доцента кафедри диференціальних рівнянь Степана Георгійовича Блажевського.

dsc_0112

Степан Георгійович народився 7 вересня 1963 року в с. Веренчанка Заставнівського району Чернівецької області. У 1980-1985 роках навчався на математичному факультеті Чернівецького державного університету. З 1985 по 1988 рік працював інженером Чернівецького філіалу Київського інституту автоматики, з 1988 по 2001 рік був асистентом, а з грудня 2001 року – доцент кафедри диференціальних рівнянь Чернівецького національного університету. Автор близько 150 наукових та навчально-методичних праць.

Упродовж багатьох років Степан Георгійович очолював профбюро факультету математики та інформатики, брав активну участь у спортивному та громадському житті факультету та університету.

У цей скорботний день розділяємо невимовний сум і тугу разом із рідними та близькими. Світлий, добрий спомин про Степана Геогрійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним. Пам’ять про Степана Георгійовича Блажевського назавжди залишиться в стінах рідного факультету.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності