Перейти до основного вмісту
1

18.04.2024 р студенти 508 групи і викладачі кафедри диференціальних рівнянь взяли участь у вебінарі на тему «Сучасні виклики українського вчителя математики та інформатики». 

Відбулася цікава і корисна зустріч із випускником факультету математики та інформатики 2021 року Олександром Івановичем Лучиком, вчителем математики та інформатики Селятинського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. О. Зайця; лауреатом першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінації «Інформатика»; локальним тренером НУШ "Інформатична освітня галузь"; лектором на курсах підвищення кваліфікації при ІППОЧО та ЧНУ. Олександр Іванович є вчителем переможців обласних етапів олімпіад з інформатики та інформаційних технологій та науковим керівником переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук (2024).

Олександр Іванович окреслив основні проблеми вчителя-початківця та надав практичні поради для молодих вчителів інформатики із власного досвіду.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності