Перейти до основного вмісту
Вітаємо бакалаврів 2022!

10 липня, у мармуровій залі Чернівецького університету відбулися випускні урочистості, на яких факультет математики та інформатики вітав 81 випускника із успішним завершенням дуже важливого етапу у їх житті - здобуття бакалаврського рівня вищої освіти та отримання диплому бакалавра. Проведення цього заходу стало можливим завдяки ЗСУ, щира подяка та низький уклін ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!
Протягом 4 років навчання ми ділилися з вами, дорогі наші випускники, своїми цінностями. Закладали фундамент, на який ви будете опиратися все своє життя. Ділилися з вами своїми знаннями, навчали математики та програмування, але крім цього формували вас як особистостей. За ці 4 роки ви не лише навчилися розв’язувати математичні задачі, ви ще навчилися критично мислити, аналізувати, приймати рішення та нести за них відповідальність, а це означає, що ви підготувалися до дорослого життя. Ми віримо, що будуючи своє майбутнє життя, як особисте, так і професійне, ви проектуватимете отримані цінності у своєму житті своїми вчинками та силою волі.
Ми вітаємо Вас, дорогі наші випускники, пишаємося Вами та горді тим, що Ви є невід'ємною частинкою великої МАТФАКівської родини.
Гордо несіть звання випускника факультету математики та інформатики Чернівецького університету!!!
Було, є і буде так, кращим з кращих є матфак!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності