Перейти до основного вмісту
01.09

Шановні першокурсники!

Дорогі першокурсники! День знань - це початок нового навчального року. Ви сьогодні набуваєте абсолютно нового життя, тому сьогоднішнє свято для вас мабуть саме хвилююче, як і все перше і нове. Відмінних знань вам, дорогі наші першокурсники, у новому навчальному році! З першим вересня!

Читати далі
Вітаємо наших бакалаврів!

Вітаємо наших бакалаврів!

Вітаємо з довгоочікуваною подією – отриманням диплома! Бажаємо, щоб ті труднощі, які подолані, були максимальними в житті. А далі – тільки успіх, удача, досягнення, реалізація та процвітання! Досягайте поставлених цілей, не зупиняйтесь перед перешкодами, завжди будьте впевненими у своїх силах!

Читати далі
студентки

Участь студенток ФМІ в літній докторській школі ECODAM 2023 в університеті Александру Йоан Куза (м. Ясси, Румунія).

З 6 до 8 червня 2023 року на факультеті інформатики Університету "Александру Йоан Куза" (м. Ясси, Румунія) було організовано Докторську літню школу Evolutionary Computing in Optimization and Data Mining (ECODAM), участь в якій взяли студентки 5 курсу факультету математики та інформатики ЧНУ Діана Гушул (спеціальність 014.09 - Середня освіта (Інформатика)) та Марія Тарновецька (спеціальність 014.04 - Середня освіта (Математика)) .

Читати далі
студентки

Наші студенти - найкращі!

Студентки нашої кафедри у ТОП 25 найкращих студентів університету!

Читати далі
"Академічна доброчесність"

"Академічна доброчесність" для студентів 1-5-го курсів спеціальності СО (Інформатика)

16 травня о 18:00 год. відбулася зустріч "Академічна доброчесність" для студентів спеціальності СО (Інформатика) в онлайн форматі, організована відповідальним за академічну доброчесність на кафедрі Перун Г.М.

Читати далі
Академічна доброчесність

Академічна доброчесність

Академічна доброчесність – це основа якості освіти. 16 травня о 18:00 год. відбудеться зустріч "Академічна доброчесність" для студентів спеціальності СО (Інформатика).

Читати далі
Захист курсових робіт 3-го і 4-го курсу!

Захист курсових робіт 3-го і 4-го курсу!

Захист курсових робіт 3-го і 4-го курсу!

Читати далі
Захист практики студентів

Захист практики студентів (першого) бакалаврського рівня 408 групи (заочної форми навчання)

У четвер 27 квітня 2023 року на 5 парі відбувся захист педагогічної практики студентами (першого) бакалаврського рівня 408 (заочної форми навчання). Захист відбувався в онлайн-форматі.

Читати далі
Підсекція методики викладання інформатики 

Студентська наукова конференція 2023

25-26 квітня у дистанційній формі проходила щорічна Студентська наукова конференція ЧНУ.

Читати далі
.

Зустріч з представниками ІТ-спільноти

У п'ятницю 14 квітня о 10:00 у Червоній залі ЧНУ відбулась зустріч представників кафедр університету, що забезпечують підготовку ІТ-фахівців, з виконавчим директором Асоціації ІТ Ukraine Костянтином Васюком та головою правління Chernivtsi ІТ Cluster Дмитром Шкільнюком.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності