Перейти до основного вмісту
Мотивація навчальної діяльності на уроках інформатики

9 лютого 2022 року студенти 308 групи та викладачі кафедри диференціальних рівнянь взяти участь у вебінарі циклу «Шлях до омріяної професії». З темою «Мотивація навчальної діяльності на уроках інформатики» виступила випускниця нашої кафедри 2009 року, а нині креативна та успішна вчителька інформатики Чернівецького багатопрофільного ліцею №4 Наталія Сергіївна Скрипничук.


Безмежно захоплена своєю роботою, педагогиня поділилася досвідом про методи стимулювання інтересу учнів до навчання, розказала про позакласну діяльність та про співпрацю з викладачами кафедри диференціальних рівнянь. Зокрема, Наталія Сергіївна розповіла про функціонування на базі ліцею №4 гуртка робототехніки, який веде асистент кафедри Яшан Богдан Олегович.


Розмова була дуже цікавою та повчальною для студентів. Вони задавали питання та виявили бажання відвідати уроки Наталії Скрипничук, оскільки проходять ознайомлювальну практику на базі ліцею №4.

Презентація

Мотивація навчальної діяльності на уроках інформатики

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності